Aludden Park & Restaurang

Abonnering

Abonnera Aludden för just ditt event

Abonnera hela Aludden eller en del som passar ditt event. Vi har stor kapacitet för ditt bröllop, födelsedagskalas, studentfirande. Företag är välkomna att hyra vårt konferensrum, och det går också att boka lokalen för en minnesstund eller ett event som kräver lite mer lugn och ro.

Bröllop

perfekt för vigseln & Bröllopsfesten!

Förtrollande Aspen-sjön ger den perfekta bakgrunden till din bröllopsceremoni. Omgiven av naturens frid och skönhet kommer din speciella dag att bli oförglömlig. Med vår exceptionella service lovar vi att göra din bröllopsfest till en extraordinär upplevelse.

Studenten

Allt för studentfesten!

På Aludden finns allt för en lyckad studentfest – bra mat, dryck och underhållning. Vi har skräddarsydda paket för alla budgetar och behov, oavsett om ni föredrar en stor fest eller en intim tillställning. Fråga oss nu via formuläret nedan och gör er studentfest minnesvärd!

Konferens

Aludden inspirerar ditt företag

Anordna din konferens vid vår vacker sjö, Aspen, nära naturen, med tillgång till en förstklassig restaurang och moderna konferensrum. Det är en oslagbar kombination. Föreställ er inspirerande möten i en naturskön miljö, följt av utsökta måltider på en restaurang som erbjuder kulinariska upplevelser utöver det vanliga. Detta ger er konferens en perfekt balans mellan arbete och avkoppling.